top of page

Hairtalk Extensions

Bliv en del af revolutionen!

Det internationalt anerkendte extensions brand Hairtalk® extensions, er den førende leverandør af Remy menneskehår til professionelle saloner i over 50 lande.

I starten var Hairtalks mission at skabe en hurtig, sikker og simpel metode. Som den globale markedsleder af tape extensions, er Hairtalks unikke fordel 100% Remy menneskehår, kombineret med den ultra tynde premium medicins kirurgiske tape.

Resultatet er en diskret, hurtig og ikke-skadelig hår forlængelse, der blender perfekt med dit naturlige hår.

Hairtalk Extensions

Hairtalk har udviklet et specielt tapesystem, og må ikke forveksles eller sammenlignes med det gamle tapesystem du måske har hørt om, eller tidligere stiftet bekendtskab med.

 

Denne tape er superlet at få ud af håret igen, ved brug af professionel remover og kan hurtigt og let genpåsættes af din påsætter.

 

Hairtalk extensions er indisk tempelhår af fineste kvalitet, håret er specielt udvalgt til det skandinaviske marked og derfor blender det helt naturligt med den fine hårstruktur.

 

Hairtalk håret er 100% remy hår, hvilket betyder at alle hårstrå er vendt i samme retning. Håret er ikke overfladebehandlet og alle skællag er bevaret.

Hairtalk har patent på verdens tyndeste og mest skånsomme tapesystem, det kan hverken ses eller mærkes i håret. Udover at være af absolut højeste kvalitet, er det også meget tidseffektivt, det tager kun 1 time at påsætte håret.

Du får 1/2 års garanti ved køb af Hairtalks plejeserie, denne serie sikrer dig at du plejer dine extensions korrekt.

Hairtalks kvalitet

 

Som den globale leder inden for tape extensions, stræber Hairtalk hele tiden efter at tilbyde branchens bedste service. Selv med en kvalitets tilfredshedsgrad på over 99%, kan der ske fejl. Derfor er der garanti på håret i 6 måneder, ved brug af Hairtalks produkter.

Hvis du drømmer om det perfekte Hollywood look, wavy strand hår eller elsker stramme opsætninger, så er Hairtalk den perfekte løsning.

Hårkvaliteten medvirker til at din styling holder længere og dit hår kan genbruges utallige af gange ved korrekt pleje. Hairtalk kan ikke bare hjælpe dig med at skabe fylde og længe, du kan også bruge Hairtalk som en hurtig løsning til at skabe et nuanceret hår, ændre på formen eller frisuren, mulighederne er uendelige, kun din fantasi sætter grænser.

Hairtalk og hårsygdomme

 

Hvis du er så uheldig at lide af en hårsygdom som alopecia, så er det stadigvæk muligt at benytte dig af Hairtalks tapesystem. Takket være den skånsomme påsætningsmetode, sætter dit eget hår ingen grænser for brugen af Hairtalk. Det er dog vigtigt at du altid oplyser din påsætter om evt. hårsygdomme inden påsætning.

Hairtalk løsninger

Hairtalk Original

 

Original er designet til at skabe en fyldigere effekt, for langt luksuriøst hår. Forvandle dit udseende med Hairtalks tape extensions i løbet af en time.

Naturlig forlængelse, volume og dynamiske farveeffekter, mens du ser helt naturlig ud. De medicinsk kirurgiske tape baner er nærmest ikke eksisterende da de føles meget lette og ligger helt fladt i håret.

Original Plus

 

Original Plus er ideel til at skabe den ultimative hårforlængelse. Plus Extensions påsættes forsigtigt de steder hvor extensions kan være synligt, bl.a. som øverste bane og i siderne for at skabe en illusionen om, at håret vokser direkte fra hovedbunden.

Denne innovative teknologi sikrer, et skinnende, glat og naturligt resultat, idet den helt rette vækstretning skabes. Resultatet er et luksuriøst, fyldigere hår til alle, selv i de tynde områder.

Petite

 

Petite er alt, hvad du elsker ved Hairtalk Original Extension, der er dimensioneret til at levere et endnu mere perfekt resultat.

Petite er perfekte til dig med fint hår eller dig der er på udkig efter at tilføje mere volumen i hårgrænsen, grundet størrelsen er petite mere fleksible end Original, og kan påsættes alle steder for det ultimative resultat.

Petite Plus

 

Petite Plus er designet til at se og føles, som om de vokser direkte ud af hovedbunden ligesom Original Plus banerne.

Petite Plus er, ligesom Petite, perfekt til dig med fint hår eller dig der er på udkig efter at tilføje volume i hårgrænsen. Grundet størrelsen er Petite Plus mere fleksible end Original Plus, og kan påsættes alle steder for det ultimative resultat hvor det ligner at håret vokser ud af hovedbunden.

Hairtalk Hairband

 

Et nyt produkt i Hairtalk familien er Hairband. Hairtalks’ hairband kan nemt påsættes og aftages, hvis du kun ønsker ekstra længde eller fylde fra tid til anden.

Denne løsning er perfekt til dig, som ikke ønsker at have extensions påsat hele tiden, men alligevel gerne vil have muligheden for at få ekstra fylde eller længde. Hairband henvender sig også til dig der allerede har Hairtalk extensions i, men gerne vil tilføje ekstra volume.

Hairband sidder på et gennemsigtigt elastikbånd, der former sig efter dit hoved. Dette medfører et fantastisk feel når man har sit hairband på, det er utrolig fleksibelt og ikke mindst skånsomt i forhold til klips extensions, og det sidder utrolig godt fast på hovedet.

Hairtalk har også patent på denne metode, så Hairtalks’ hairband er ikke til forveksling med andre hairbands på markedet. Håret er 100% Remy hår og af samme fantastiske og eksklusive kvalitet som resten af Hairtalks løsninger

Hairtalk hairband kan fås i 19 forskellige farver.

Hairtalk Top of the head

 

Hairtalk Top of the head er et hairpiece der ligesom resten af Hairtalk produkter er 100% Remy hår, med denne løsning kan du skabe en helt ny frisure på få sekunder.

Med en længde på 50 cm og et langt pandehår, kan hårdelen bruges med det samme, men det kan også nemt justeres og til klippes så du får det ønskede resultat.

I alt medvirker de 4 bindinger til en optimal installation, der ikke rykker sig og Hairtalks top of the head findes i 8 fantastiske farver.

 

bottom of page