top of page

Fedtfrysning

Revolutionerende metode mod genstridige fedtdepoter.

Den nemmeste og mest effektive metode til at bekæmpe de

irriterende "problemområder" er med fedtfrysning.!

Klinisk dokumenteret behandling til fjernelse af genstridige fedtdepoter.

Under en Cryolipolysis behandling bliver de irriterende fedtdepoter, som ikke reagerer effektivt nok overfor slankekure og motion, simpelthen frosset væk og fedtcellerne permanent ødelagt. ingen kirugi nødvendigt. Behandlinger er praktisk talt smertefri og risici samt bivirkninger er maginale. ideel til alle, der ikke ønsker at tage risikoen for en fedtsugning. du kan fortsætte med hverdagens opgaver lige efter din behandling. nyd følelsen af nyfundet tilfredshed og velvære.

Hjælp til vejen mod til drømmefigur.

  • Ingen invasiv kirugi nødvendig

  • Lave risici og bivirkninger

  • Stort set ingen begrænsninger under behandlingen

  • Præcis fedtreduktion med effektive resultater

  • Undgå sportsaktiviteter 24 timer efter behandlingen

  • Overdrevet alkoholindtag kan forårsage kredsløbsproblemer

  • Bevar sund og afbalanceret kost

  • Undgå fed og usund mad

  • Undgå sauna og soldyrkning i 7 dage efter bahandling

  • Drik min. 2 L vand om dagen, vigtig for lymfearbejdet.

Hvordan foregår en behandling?

Vi starter med en samtale og udfyldelse af samtykkeerklæring.

Derefter vil du blive målt på flere måder og der bliver taget før-foto. Denne samtale kan evt. foregå helt uafhængig af behandlingen,inden du træffer beslutningen om det er noget for dig.

Under selve behandkingen bliver du målt igen. Et stykke kuldebeskyttelses fleece bliver lagt på det område, der skal behandles. Nu vil applikatorerne blive placeret på området, og behandlingen kan begynde. Fedtvævet suges ind ved hjælp af et vakum og afkøles til -7 grader celsius. Dette gør, at fedtet i fedtcellerne bliver så dårligt, at hele celles ødelægges. Herefter transporteres de væk via lymsesystemet, og udskilles naturligt. Ganske simpelt og ufarligt, men yderst effektivt.

Selve behandlingen med applikationen tager 60 minutter.

I løbet af den tid, kan du læse, se TV, sove eller sidde med

din telefon uden problemer.

Kommer fedtet igen?
De fedtceller, som går til grunde under fedtfrysning er døe, og kommer ikke igen. De fedtceller der er tilbage kan, hvis du tager på, vokse sif større og hvis du tager meget på, kan nye fedtceller dannes, hvis de eksisterende ikke kan indeholde mere.  Men holder du din vægt, bevarer du dit resultat.

Gør det ondt?
Behandlingen gør ikke ondt. I de første par minutter, år vævet suges op i applikatoren, kan det mærkes og føles lidt ubehageligt, men derefter mærker man ingenting, og kan nemt slappe af med en bog, TV, blad eller sin mobil.

Hvor hurtigt kan jeg forvente resultat?

Nogle er heldige og oplever resultat allerede efter en uge, men det endelige resultat kan først forventes efter 12 uger. Det optimale resultat opnås ved 3 behandlinger inden for 3 måneder.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det optimale resultat opnår du ved 3 behandlinger inde for 12 uger. MEN du bestemmer natuligvis selv. Er du tilfreds med resultatet allerede efter 1. behandling er du velkommen til at stoppe her. Måske du ønkser nr 2 eller 3 også, det kan vi sammen vurdere hen ad vejen, hvis du er i tvivl.


Hvem kan få glæde af fedtfrysning?

Fedtfrysning er IKKE en slankekur og er ikke velegnet, hvis du er meget overvægtig. Du vil ikke kunne se nok effekt på behandlingerne. Men er du allerede igang med kost og motion og kan bare ikke komme af med det sidste genstrige fedt, uanset hvor meget du knokler for det, så kan fedtfrysning hjælpe. Eller er du normalvægtig og bare er irriteret over de håndtag, den ekstra balle eller topmaven, som du render rundt med, så kan fedtfrysning også hjælpe.

Rabatter:

Veninderabat:
Køb en behandling sammen med en ven/veninde eller kæresten og få 20% rabat på den ene behandling.

 

bottom of page